Nieuwe Huis
Blijf op de hoogte en volg Miralda, Remco, Robin en Martin
05 Juni 2005 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
22 Juni 2005 - 18:27
Joke:
Een goeie reis en een nog betere start in jullie nieuwe t-huis-land -
23 Juni 2005 - 08:06
Gerry:
Lieve mensen, een heel goede tijd met elkaar gewenst. Leuk dat we jullie kunnen blijven volgen via deze site! -
23 Juni 2005 - 08:42
Carina:
Wauw wat komt het snel dichterbij....Ik hoop jullie voor die tijd nog even te zien en wie weet inderdaad daar ook eens o.i.d. Heel, heel veel geluk en plezier!! En ontzettend leuk jullie zo een beetje te kunnen volgen, super!!
Groetjes en veel liefs Carina -
26 Juni 2005 - 05:29
Jessica:
Wat fijn om hier jullie reisverhalen te kunnen lezen.. Ik kom jullie graag opzoeken als jullie dat leuk vinden! Houden we contact? Liefs,
Jesssica. -
26 Juni 2005 - 12:19
Judith:
Spannend hoor!
Maar als het even kan komen we wel een keer kijken! -
27 Juni 2005 - 14:29
Sylvia:
Toch nog even langs kunnen komen gelukkig, voordat jullie weg zijn. Een hele fijne tijd daar en ik ben blij dat we op deze manier toch nog contact kunnen houden.
Dikke zoen xxx -
01 Juli 2005 - 14:32
Henk De Leeuw:
Ik wens jullie - nu met z'n drietjes - heel veel geluk in jullie nieuwe onderkomen/omgeving
Liefs
Henk -
05 Juli 2005 - 13:31
Mam En Pap:
Welkom in jullie nieuwe onderkomen. Goede reis gehad? We zijn in gedachten met jullie mee gereisd.
Groetjes. -
05 Juli 2005 - 13:36
Helene John En Kids:
he hoi, nou is het dan echt zover jullie zitten nu (half vier) in het vliegtuig. ik hoop dat jullie het er naar jullie zin klrijgen. tot snel xxx -
05 Juli 2005 - 17:26
Elly En Jan:
Ik deed nog "ouderwets" zie jullie email dus voor meer..... -
08 Juli 2005 - 14:44
Teun Kaagman:
Zaten vanochtend weer aan de koffie bij De Geus. Was toch niet hetzelfde meer! Buiten regende het ook nog!
Groeten -
09 Juli 2005 - 19:15
Geska & Erik:
Nog genoten van je muziek en je geriefelijke kussen in het vliegtuig?
Wachten is op foto's van de woestijn enzo op deze site.
Liefs en veel geluk.