Ons nieuwe huis!
Door: Miralda
Blijf op de hoogte en volg Miralda, Remco, Robin en Martin
15 Juli 2005 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai
afgelopen week hebben wij wat villa's gekeken. Villa is hier een duur woord voor een rijtjeshuis, maar het is ons gelukt een leuke te vinden in de Springs, een nieuwbouwwijk op 25 minuutjes rijden van het drukke centrum. Woensdag de 20e krijgen we de sleutel en dan hebben we nog ongeveer 2 weken om al ons huisraad bij elkaar te shoppen en het huis in te richten (de bank hebben we al, knalrood!). Het huis is een twee onder 1 kap, de achtertuin bestaat geheel uit woestijnzand en als je die uitloopt kom je bij een speelveld en het zwembad. Het huis zelf heeft boven een leuke logeerkamer met eigen badkamer(suggesties voor de aankleding zijn natuurlijk welkom)en een masterbedroom (met inloopkledingkast) een slaapkamer voor Robin en een studeerkamer. Beneden een washok, halletje en woonkamer en keuken. Natuurlijk is er ook een aparte ruimte voor de werkster met een eigen badkamer (ik denk dat daar de fiets in komt te staan). We zullen ook nooit meer klagen over de zielige bomen in de Vroonermeer, want in deze Springswijk zijn de bomen zo mogelijk nog kleiner en zieliger.
Verder zijn wij hier druk met werken (Remco) en ik met uitslapen (Robin wordt vaak pas rond 10.00 uur wakker). Robin heeft al een eerste muziekles gehad bij Gymboree play and music, en gaat daar ook een gymklasje volgen (alleen is er nu zomerstop). Verder al een leuk iemand ontmoet met 2 kleine kinderen die in een ' paleisje' woont in Jumeirah (haar speelkamer voor de kinderen is nog groter dan onze nieuwe woonkamer).
Verder gaan we 's avonds eigenlijk altijd uit eten en nu shoppen voor huisraad. Verder is het overdag megawarm en doe je dus eigenlijk niets anders dan binnen zitten.
Groetjes en tot mails
15 Juli 2005 - 18:46
Betty:
leuk hoor een berichtje van jullie.ik begrijp dat alles oke is.leuk huis volgens de beschrijving we zullen vast ook nog wel foto's te zien krijgen .
groetjes van ons -
15 Juli 2005 - 20:09
Maurice En Natasja:
Ik lees t al, het is daar prettig vertoeven in Dubai.
Buurman maar werken en de buurvrouw lekker uitslapen,
(verschil moet er blijven).
We missen jullie wel, vooral de ouwewijf verhalen op straat.
We hopen nog veel te lezen van jullie, en we komen wel een keer langs om te bbq-en in die grote zandbak bij jullie nieuwe stekkie.
ps ik moest jullie de groeten doen van silvester(miauw).
groetjes maurice en natas. -
16 Juli 2005 - 06:39
Marycke:
Ziet er goed uit, jullie nieuwe optrekje!! Ik wens jullie veel plezier met shoppen. Jammer hè, dat je "alles" nieuw moet kopen.
Groetjes, ook van René, Jente en Lars -
16 Juli 2005 - 13:03
Marco En Judith:
super mooi huis, daar willen wij wel komen logeren!!! Veel plezier met shoppen. En leert Robin al zandkastelen bouwen??
Groetjes -
16 Juli 2005 - 14:01
Wil En Theo:
Leuk jullie nieuwe optrekje, er is tenminste een logeerkamer dat is een plus punt vinden wij.Als suggesties voor de logeerkamer een airco,of is jullie hele huis airco??????? En op groot verzoek van Theo een koelkast met koud bier!!!!!!!! Dit is toch wel te koop in de supermarkt? groetjes theo en wil
p.s. succes met inrichten van jullie huis. -
18 Juli 2005 - 12:30
Virgil, Ellen & Damian:
Jullie zitten daar zeker mooi, ziet er allemaal goed uit. Mooi huis en omgeving.
Groetjes Fam Bentley -
19 Juli 2005 - 08:47
Henk De Leeuw:
Hallo "Zandlopers"
Het klinkt allemaal overwegend positief en dat uitslapen (Miralda) lijkt me goed, dat is weleens anders geweest. Als ik het goed heb begrepen is jullie werkster "een fiets" !!??
Enfin veel succes morgen met de definitieve verhuizing.
Ik zal "ze" bij de Geus de garoete doen.
Hebben jullie de afscheidsfoto's (de Geus) nog ontvangen ?
Veel succes en alle liefs
Henk -
20 Juli 2005 - 17:36
Ramon En Judith:
Een woord: WOW!!!!!!!!!!!
Ziet eruit als een villa.
Tot horens. -
23 Juli 2005 - 15:44
Marijke En Ben:
hoi remco en Miralda,
Ik ben een oen, hoorde gister van jeroen dat ik het nieuws via deze weg kan lezen. Fijn dat jullie al een huis naar je zin hebben gevonden. Jullie beginnen zo weer helemaal op nieuw met inrichten, lijkt mij leuk.
hoorde van Jeroen dat Robin ook aan zijn hoofdje is geholpen en dat het nu goed gaat.Zijn jullie al naar de kinderarts geweest?
We vertrekken morgen voor 5 weken naar Frankrijk en proberen daar in een internetcafe wat van jullie te lezen. Als we terug komen hebben jullie misschien jullie eigen computer en kunnen we msn.
ik heb afscheid genomen van mijn school en start na de vakantie voor twee dagen in groep 3 van de Zandloper in Koedijk.
we wensen jullie veel plezier bij alle voorbereidingen . Groetjes van Marijke en Ben -
24 Juli 2005 - 14:06
Carina:
Wauw wat tof allemaal...Wie weet kom ik de rode bank nog een bezitten... Zit er allemaal mooi uit en het klinkt allemaal alsof jullie het ook nog naar jullie zin hebben. Hier gewoon Nederland, maar toevallig woon ik in het vakantie gedeelte van Nederland en heb dat dus elke dag. Hier alles best. Liefs Carina uit Drenthe. -
27 Juli 2005 - 12:27
Loes:
Jeetje, dat is nog eens een optrektje; je zult er maar mee gestraft worden.
Marijke en ik willen wel een halve dag dienstbode spelen, vooral met dat zwembad in de buurt moet dat toch wel uit te houden zijn.
Hoe is de gemiddelde temperatuur en heb je al wat culinaire hoogstandjes uit ons Bieb-kookboek gemaakt.
Adviezen kun je altijd per mail inwinnen bij de betreffende ster-kok.
groetjes en veel liefs uit Zaanstad waar weer heel wat ontwikkelingen zijn.
Marijke doet er verslag van in de gewone mail.
Loes -
28 Juli 2005 - 10:33
J.zeeman@quicknet.nl:
mi en re en ro
alleen op de bank kun je al 4 mensen te logeren hebben. wonen er ook nog kollega naast jullie? -
31 Juli 2005 - 11:41
Piet En Joke:
Wij reageren wat laat, want we hadden jullie berichtgeving niet eerder ontdekt. Fijn, dat we goede berichten lezen..ga zo door. De "verhuizing" is nu achter de rug en jullie genieten hopenlijk van jullie eigen stek. Veel plezier met al jullie bezigheden en geef Robin een dikke knuffel van ons. -
04 Augustus 2005 - 08:29
Joke:
Wow, het lijkt wel een huis rechtstreeks uit Aladin! Is het puur een expat-stad? Zijn er nog werksters te krijgen bij jullie? En wil je dat ook? Of is de plek als fietsenstalling voorlopig belangrijker.. Hoewel fietsen bij 50 graden ?!?!? Leuk jullie zo te kunnen volgen! Hier is t Hollands prutweer en dat is zo werkend in ons hok op zich niet verkeerd..
Liefs en een knuffel voor Robin. -
04 Augustus 2005 - 17:30
Odette:
Leuk om via deze weg iets van jullie te horen.
De info over `t huis klinkt leuk en ik zal t.z.t eens komen kijken of het echt wat is.
Met mij verder alles oke, hopelijk met jullie ook.
ps hebben jullie ook telefoon, dat vind ik namelijk veel leuker dan achter deze onpersoonlijke computer.
groetjes Odette en Gabber. -
16 Augustus 2005 - 11:38
Geska:
Zeg heeft dat huis ook een adres?