Verhuisd - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Miralda, Remco, Robin en Martin Veldhuizen - WaarBenJij.nu Verhuisd - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Miralda, Remco, Robin en Martin Veldhuizen - WaarBenJij.nu

Verhuisd

Door: Remco

Blijf op de hoogte en volg Miralda, Remco, Robin en Martin

05 Augustus 2005 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Hallo Allemaal!

Vanaf vandaag wonen wij in ons nieuwe huisje in de springs. Na een heleboel knutselpraktijken (vooral van Miralda) begint het geheel nu op een huisje te lijken.
Gisteren waren we het verhuizen een beetje zat en zijn met de auto even een rondje door de woestijn gaan doen, we moesten toch de auto nog even uitproberen.
's avonds lekker met Robin in het gekoelde zwembad (achter ons huisje) gelegen, daarna lekker geslapen, en nu *helaas* weer op het werk.

Groetjes

Remco

• 05 Augustus 2005 - 08:22

Wil En Theo:

hoi luitjes
    hier even een berichtje uit Schagen het valt hier met bakken regen uit de lucht dus het andere uiterste veel succes met de verdere inrichting van jullie huis,de groeten van ons .

• 05 Augustus 2005 - 15:04

De Bende Van Mook:

fijn dat jullie in jullie huisje zitten. we hopen dat jullie het er lekker hebben,zwembad dus kan niet missen,hier is het regen regen regen en ehhh regen. was ik maar mee in de koffer.
    nou ja onze tijd komt nog groetjes en dikke xxxen aan robin

• 06 Augustus 2005 - 19:51

Piet En Joke:

Leuk om te lezen hoe het met jullie gaat. Wat moeten we verstaan onder knutselpraktijken? Veel zon en een frisse duik op zijn tijd toegewenst!

• 08 Augustus 2005 - 14:23

Margaenderest:

wij zien het al
    jullie vermaken je opperbest...
    zonder regen en wind, heerlijk zo samen met je kind. (zijn ook altijd dezelfde mazzelaars...doei