Eerste week - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Miralda, Remco, Robin en Martin Veldhuizen - WaarBenJij.nu Eerste week - Reisverslag uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten van Miralda, Remco, Robin en Martin Veldhuizen - WaarBenJij.nu

Eerste week

Door: Remco

Blijf op de hoogte en volg Miralda, Remco, Robin en Martin

10 Juli 2005 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Zijn lekker aangekomen in Dubai. Verblijven de eerste paar weken in een hotel in het centrum van de stad. Robin en Miralda zijn al aardig gewend aan de warmte, en zijn op het gemak aan het zoeken naar een huisje.

Email is nog wat lastig, aangezien het hotel geen aansluiting heeft, kan ik alleen op mijn werk mailen.

Groetjes en tot spreeks!

• 10 Juli 2005 - 06:03

Carina:

Fijn dat jullie goed zijn overgekomen. Ik hoop dat jullie gauw iets vinden naar jullie zin om te wonen. Groetjes.

• 13 Juli 2005 - 17:16

Judith:

Prettig dat alles naar behoren is verlopen.
    En, is het juiste stekkie al gevonden of moet er nog flink rondgekeken worden? We horen het wel als het gelukt is.
    Groeten vanuit een warm Nederland (zelfs in de polder!)

• 13 Juli 2005 - 17:59

Wil En Theo:

lekker dat jullie al een beetje kunnen wennen aan de temperatuur daar nu tot mails

• 15 Juli 2005 - 10:00

Virgil, Ellen & Damian:

Leuke site en fijn dat alles goed gaat, we houden wel contact.

Jullie buurtjes uit Alkmaar